В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі десерт Тістечка «Картопля».
В класичному варіанті тістечко виготовляється без випікання з крихт печива, згущеного молока, какао та масла у формі бульби. Назва десерту пов’язана з його зовнішнім виглядом. Цей десерт можна легко приготувати вдома, а смак не залишить байдужим нікого.
Тістечка чудово підходять для будь-якого свята або звичайного чаювання. Їх можна прикрасити кокосовою стружкою, шоколадом або горіхами.
Тістечка «Картопля» – рецепт приготування
Інгредієнти
- Печиво (краще з какао) — 300 гр;
- Згущене молоко (не варене) — ⅔ банки;
- Вершкове масло — 100 гр;
- Какао-порошок — 3ст.л.

Спосіб приготування
1. Змішати какао-порошок, згущене молоко і вершкове масло.
2. Вимішати масу до консистенції шоколадної пасти.
3. Подрібнити печиво в крихту в чаші блендера або качалкою.
4. З’єднати всі інгредієнти і добре вимісити до однорідної маси — спочатку лопаткою, потім руками.
Смачного!
Можливо. вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Хрумка картопля в клярі»
Головні новини України – ТУТ.





