Квартири у Дніпрі на Дім РІА

Рецепт дня: «Турецький салат з буряка»

Рецепт дня: «Турецький салат з буряка»

В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Турецький салат з буряка». Він ароматний, яскравий та дуже смачний.

Використання свіжих, сезонних інгредієнтів відіграє центральну роль у турецькій кухні. Буряк часто використовують як основу для салатів, оскільки він не тільки багатий на поживні речовини, але й універсальний.

Салат можна подавати як гарнір зі свіжим багетом або як закуску.

«Турецький салат з буряка» – рецепт приготування

Інгредієнти

  • Буряк – 800 г
  • Грецький йогурт – 450 г
  • Кедрові горіхи – 1 жменя
  • Шавлія – 2 гілочки
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Часник – 2 зубчики

Рецепт дня: «Турецький салат з буряка»

Спосіб приготування

1. Варіть буряк на пару 20 хвилин. Потім промийте холодною водою, очистіть від шкірки і наріжте шматочками або крупно натріть.

2. Часник почистити і дрібно нарізати. Шавлію також дрібно нарізати. Змішати обидві складові з йогуртом і буряком у мисці.

3. Посоліть салат з буряка, поперчіть і подавайте з кедровими горішками та листям шавлії.

Смачного!

Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Скумбрія з соєвим соусом і лимоном»

Головні новини України – ТУТ.

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу
Радіо