В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Закуска з лаваша з крабовими паличками».
Лаваш це універсальний інгредієнт, з якого можна створити безліч смачних страв: від апетитних закусок і запіканок до пирогів.
«Закуска з лаваша з крабовими паличками» готується шляхом змащування лаваша майонезом та викладання на нього начинки, а потім загортання в рулет і охолодження.
«Закуска з лаваша з крабовими паличками» – рецепт приготування
Інгредієнти
- Лаваш – 3 шт
- Крабові палички – г
- Яйце – 4 шт.
- Сир – 100 г
- Плавлений сирок – 1 шт.
- Зелень – пучок
- Сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування
1. Натріть в окремі миски варені яйця, сир і палички на тертці. Дуже дрібно поріжте зелень. Плавлений сир заморозьте в мікрохвильовці та також потріть.
2. Викладаємо страву в три шари лаваша. Кожен лист змащуємо такими начинками: перший – майонезом, крабовими паличками, кропом. Другий – сумішшю плавленого сиру та яєць. Третій – майонезом і рештою сиру. Загортаємо у формі рулету і залишаємо в холодильнику мінімум на 4 години.
3. Нарізаємо порційними шматочками.
Смачного!
Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: Тарталетки «Сонечко»
Головні новини України – ТУТ.





