В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Закуска з помідорів з болгарським перцем, часником та зеленню». Вона прикрасить і доповнить ваш стіл і в будні, і в свята.
Потрібно тільки нарізати овочі, зелень, додати спеції, перемішати і дати промаринуватися 30 хвилин.
«Закуска з помідорів з болгарським перцем, часником та зеленню» – рецепт приготування
Інгредієнти
- Помідори – 700 г
- Перець болгарський – 1 шт.
- Часник – 4 зубчики
- Паприка мелена – 0,5 ч.л.
- Цукор – 1,5 ч.л.
- Оливкова олія – 4 ст.л.
- Сіль – 1 ч .л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Базилік – за смаком
- Петрушка – за смаком
Спосіб приготування
1. Помідори помийте та наріжте на 4-6 частин.
2. Зелень промийте під проточною водою та подрібніть.
3. Болгарський перець очистьте від плодоніжки та насіння, наріжте на шматочки.
4. Часник очистьте.
5. У чашу блендера викладіть перець болгарський, часник, пробийте до однорідної маси і викладіть до помідорів.
6. Додайте паприку, цукор, сіль, перець чорний мелений, оливкову олію, зелень і перемішайте.
7. Перекладіть у скляну посудину, накрийте кришкою і відправте в холодильник на 30 хвилин.
Смачного!
Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Фаршировані крабові палички»
Головні новини України – ТУТ.