Квартири у Дніпрі на Дім РІА

Рецепт дня: «Запечені кабачки з намазкою»

Рецепт дня: «Запечені кабачки з намазкою»

В традиційнй рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Запечені кабачки з намазкою». В ній сезонні овочі поєднуються з ароматною вершково-часниковою пастою.

Це легкий спосіб урізноманітнити вечерю, якщо ви любите запечені овочі або хочете готувати більше страв у духовці.

«Запечені кабачки з намазкою» – рецепт приготування

Інгредієнти

Для запечених кабачків

  • Кабачки – 2 шт.
  • Копчена паприка – 1 ч.л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Олія соняшникова – 20 г

Для намазки

  • Майонез – 100 г
  • Сир твердий – 100 г
  • Часник – 3 зубчика
  • Кріп, пучок – 10 г

Рецепт дня: «Запечені кабачки з намазкою»

Спосіб приготування

1. Помий кабачки, на бажання — почисть. Наріж на кружальця товщиною до 1 см.

2. Змасти скибки кабачків олією, приправ сіллю, перцем і паприкою. Виклади на деко й запікай у розігрітій до 200°C духовці приблизно 15-20 хвилин.

3. Натри сир, подрібни часник і кріп, змішай з майонезом.

4. Коли кабачки стануть м’якими, дістань їх з духовки, на кожну скибку виклади трохи намазки. Постав назад у духовку ще на 1-2 хвилини, щоби сир розплавився.

5.Готові кабачки можна подавати теплими або охолодженими. Смакують з грінками або як гарнір до м’яса.

Смачного!

Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Салат зі свіжої капусти з огірком» – легкий, поживний, вітамінний

Головні новини України – ТУТ.

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу
Радіо