Сьогодні у нашій традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо до вашої уваги страву «Куряче філе у вершках з болгарським перцем». Готується вона досить просто. Не потребує дороговартісних інгредієнтів. Має досить особливий присмак, завдяки поєднанню «ноток» вершків і перцю, і виглядає дуже апетитно. Цю страву не назвеш дієтичною, але у її складі велика кількість білків. Вона «пасує» до різних гарнірів. Спробуйте!
Куряче філе у вершках з болгарським перцем
Інгредієнти
- Куряче філе – 600 г
- Вершки 10% – 300 г
- Масло вершкове – 20 г
- Перець червоний солодкий – 150 г
- Паста томатна – 50 г
- Мука пшенична – 15 г
- Зелень – 50 г
- Сіль кухонна харчова – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Як готувати куряче філе у вершках з болгарським перцем
- Куряче філе вимити і підсушити. Обсмажити на сухій антипригарній пательні без масла до золотистої скоринки
- Болгарський перець порізати тоненькими смужками і обсмажити на вершковому маслі.
- Підсмажене філе порізати тоненькими пластинами і додати у пательню до перцю. Посолити і поперчити.
- Вершки змішати з мукою, залити цією сумішшю філе з перцем.
- Тушкувати 15-20 хвилин під кришкою. Спробувати на сіль. В кінці додати томатну пасту і зелень.
Гарно подавати з рисом, макаронами, картопляним пюре.
Смачного!
Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Спагеті з грибами у вершковому соусі»
Новини України: УЗ призначила низку потягів на літо: перелік, маршрути, графік