Квартири у Дніпрі на Дім РІА

Рецепт дня: «Куряче філе у вершках з болгарським перцем»

Рецепт дня: «Куряче філе у вершках з болгарським перцем»

Сьогодні у нашій традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо до вашої уваги страву «Куряче філе у вершках з болгарським перцем». Готується вона досить просто. Не потребує дороговартісних інгредієнтів. Має досить особливий присмак, завдяки поєднанню «ноток» вершків і перцю, і виглядає дуже апетитно.  Цю страву не назвеш дієтичною, але у її складі велика кількість білків. Вона «пасує» до різних гарнірів. Спробуйте!

Куряче філе у вершках з болгарським перцем

Інгредієнти

Рецепт дня: «Куряче філе у вершках з болгарським перцем»

  • Куряче філе – 600 г
  • Вершки 10% – 300 г
  • Масло вершкове – 20 г
  • Перець червоний солодкий – 150 г
  • Паста томатна – 50 г
  • Мука пшенична – 15 г
  • Зелень – 50 г
  • Сіль кухонна харчова – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Як готувати куряче філе у вершках з болгарським перцем

  • Куряче філе вимити і підсушити. Обсмажити на сухій антипригарній пательні без масла до золотистої скоринки

Рецепт дня: «Куряче філе у вершках з болгарським перцем»

Рецепт дня: «Куряче філе у вершках з болгарським перцем»

  • Болгарський перець порізати тоненькими смужками і обсмажити на вершковому маслі.

Рецепт дня: «Куряче філе у вершках з болгарським перцем»

  • Підсмажене філе порізати тоненькими пластинами і додати у пательню до перцю. Посолити і поперчити.
  • Вершки змішати з мукою, залити цією сумішшю філе з перцем.

Рецепт дня: «Куряче філе у вершках з болгарським перцем»

  • Тушкувати 15-20 хвилин під кришкою. Спробувати на сіль. В кінці додати томатну пасту і зелень.

Рецепт дня: «Куряче філе у вершках з болгарським перцем»

Гарно подавати з рисом, макаронами, картопляним пюре.

Смачного!

Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Спагеті з грибами у вершковому соусі»

Новини України: УЗ призначила низку потягів на літо: перелік, маршрути, графік

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу
Радіо