Квартири у Дніпрі на Дім РІА

Рецепт дня: пиріг «Манник з яблуками на сковороді»

Рецепт дня: пиріг «Манник з яблуками на сковороді»

Сьогодні у нашій традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо до вашої уваги смачний і бюджетний десерт, приготування якого досить просте і не займе багато часу – манник з яблуками на сковороді. Пиріг виходить дуже ніжним і соковитим. З легкою кислинкою. Відмінний варіант до чаю. Його можна готувати хоч щодня.

Манник з яблуками на сковороді – рецепт

Інгредієнти

  • Крупа манна – 250 г
  • Кефір – 250 г
  • Яйця – 3 шт
  • Цукор – 50 г
  • Цукор ванільний – упаковка (10 г)
  • Олія соняшникова – 40 мл
  • Цукрова пудра – за смаком
  • Яблука кисло-солодкі – 300 г
  • Родзинки – 30 г
  • Розпушувач тіста – 10 г
  • Мука пшенична – 30 г
  • Кориця – за смаком.

Спосіб приготування манника з яблуками на сковороді

  • Манну крупу залити кефіром і залишити на 30 хвилин, аби вона набухла.
  • Тим часом збиваємо яйця з цукром, сюди ж додаємо олію.
  • Яблука чистимо, звільняємо від кісточок і ріжемо невеликими шматочками.
  • Заливаємо яєчну суміш у манку з кефіром, додаємо ванільний цукор, розпушувач, родзинки і яблука.
  • Сковороду з товстим дном змащуємо олією і трохи посипаємо дно і стінки мукою.
  • Заливаємо нашу манну суміш.
  • Готуємо на тихому вогні під кришкою хвилин 30-40 (час орієнтовний – готовність треба перевіряти).
  • В самому кінці посипаємо пиріг корицею і ванільним цукром.

Смачного!

Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Морквяне печиво» – смачний і корисний перекус

Читайте новини України: Чоловіків та жінок готуватимуть до захисту України – зареєстровано законопроєкт про нацспротив

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу
Радіо