В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Окрошка на бульйоні». Це ще один варіант холодного літнього супу. Окрошка на бульйоні з додаванням сметани виходить дуже поживною і смачною, а освіжає не гірше за класичну.
«Окрошка на бульйоні» – рецепт приготування
Інгредієнти:
- курячі стегенця – 2 шт. (можна взяти 1/2 курячого філе*);
- вода для варіння – 3,5 л;
- сіль – за смаком;
- картопля – 4 шт;
- яйця – 4 шт;
- огірок свіжий – 2 шт;
- кріп – пучок;
- зелена цибуля – пучок;
- сметана (або домашній майонез) – за смаком.
Спосіб приготування
1. Відваріть стегенця або філе до готовності, посоліть за смаком, бульйон, що вийшов, процідіть, остудіть.
2. Відваріть картоплю і яйця. Наріжте однаковими кубиками картоплю, м’ясо, яйця і огірки.
3. Подрібніть м’ясо, кріп і цибулю.
4. Змішайте всі інгредієнти, додайте сметану і бульйон, доведіть до смаку сіллю.
5. Відправте в холодильник на 3 години, щоб суп добре охолонув і настоявся.
Смачного!
Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Закуска з крабовими паличками» – особливий смак і красива подача
Головні новини України – ТУТ.