Квартири у Дніпрі на Дім РІА

Рецепт дня: «Окрошка на бульйоні» – освіжаючий літній суп

Рецепт дня: «Окрошка на бульйоні» – освіжаючий літній суп

В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Окрошка на бульйоні». Це ще один варіант холодного літнього супу. Окрошка на бульйоні з додаванням сметани виходить дуже поживною і смачною, а освіжає не гірше за класичну.

«Окрошка на бульйоні» – рецепт приготування

Інгредієнти:

  • курячі стегенця – 2 шт. (можна взяти 1/2 курячого філе*);
  • вода для варіння – 3,5 л;
  • сіль – за смаком;
  • картопля – 4 шт;
  • яйця – 4 шт;
  • огірок свіжий – 2 шт;
  • кріп – пучок;
  • зелена цибуля – пучок;
  • сметана (або домашній майонез) – за смаком.

Рецепт дня: «Окрошка на бульйоні»

Спосіб приготування

1. Відваріть стегенця або філе до готовності, посоліть за смаком, бульйон, що вийшов, процідіть, остудіть.

2. Відваріть картоплю і яйця. Наріжте однаковими кубиками картоплю, м’ясо, яйця і огірки.

3. Подрібніть м’ясо, кріп і цибулю.

4. Змішайте всі інгредієнти, додайте сметану і бульйон, доведіть до смаку сіллю.

5. Відправте в холодильник на 3 години, щоб суп добре охолонув і настоявся.

Смачного!

Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Закуска з крабовими паличками» – особливий смак і красива подача

Головні новини України – ТУТ.

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу
Радіо