Квартири у Дніпрі на Дім РІА

Рецепт дня: «Паштет із кабачків з плавленим сиром» – несподівано смачний і надзвичайно простий

Рецепт дня: «Паштет із кабачків з плавленим сиром» – несподівано смачний і надзвичайно простий

У нашій традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо до вашої уваги надзвичайно просту, абсолютно бюджетну і несподівано смачну страву паштет із кабачків з плавленим сиром. При цьому корисну і дуже актуальну влітку, коли сезон кабачків у самому розпалі. Паштет виходить легким, дієтичним, приємним і навіть вишуканим!

Паштет із кабачків з плавленим сиром – рецепт

Інгредієнти

Рецепт дня: «Паштет із кабачків з плавленим сиром» - несподівано смачний і надзвичайно простий

  • Кабачок – 600 г,
  • Сир плавлений – 2 штуки
  • Олія соняшникова – 1 ст. л.
  • Цибуля зелена – 50 г
  • Майонезний соус низької жирності (можна замінити сметаною) – 40 г
  • Часник свіжий – декілька великих зубків
  • Сіль – за смаком

Як готувати паштет із кабачків

  • Зелену цибулю дрібно порізати і трохи підсмажити на невеликій кількості олії
  • Кабачок порізати кубиками і додати до цибулі у пательню, трохи посолити, протушкувати до м’якості, без води, під кришкою
  • Тушковані кабачки перемішати блендером або перемолоти на м’ясорубці разом із плавленим сиром.
  • Додати до отриманої маси пропущений через прес часник і майонез. Все гарненько перемішати. Спробувати на смак – якщо потрібно, то підсолити
  • Гарно подавати з тостами. Страва смакує з кашами, курятиною, просто зі свіжими овочами.

Рецепт дня: «Паштет із кабачків з плавленим сиром» - несподівано смачний і надзвичайно простий

Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Томатний суп із запечених помідорів»

Читайте також новини України: Стало відомо, хто організував протести молоді проти закону щодо НАБУ і САП

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу
Радіо