У нашій традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо до вашої уваги надзвичайно просту, абсолютно бюджетну і несподівано смачну страву паштет із кабачків з плавленим сиром. При цьому корисну і дуже актуальну влітку, коли сезон кабачків у самому розпалі. Паштет виходить легким, дієтичним, приємним і навіть вишуканим!
Паштет із кабачків з плавленим сиром – рецепт
Інгредієнти
- Кабачок – 600 г,
- Сир плавлений – 2 штуки
- Олія соняшникова – 1 ст. л.
- Цибуля зелена – 50 г
- Майонезний соус низької жирності (можна замінити сметаною) – 40 г
- Часник свіжий – декілька великих зубків
- Сіль – за смаком
Як готувати паштет із кабачків
- Зелену цибулю дрібно порізати і трохи підсмажити на невеликій кількості олії
- Кабачок порізати кубиками і додати до цибулі у пательню, трохи посолити, протушкувати до м’якості, без води, під кришкою
- Тушковані кабачки перемішати блендером або перемолоти на м’ясорубці разом із плавленим сиром.
- Додати до отриманої маси пропущений через прес часник і майонез. Все гарненько перемішати. Спробувати на смак – якщо потрібно, то підсолити
- Гарно подавати з тостами. Страва смакує з кашами, курятиною, просто зі свіжими овочами.
Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Томатний суп із запечених помідорів»
Читайте також новини України: Стало відомо, хто організував протести молоді проти закону щодо НАБУ і САП