Квартири у Дніпрі на Дім РІА

Рецепт дня: «Філе минтаю у сирному клярі»

Рецепт дня: «Філе минтаю у сирному клярі»

У нашій традиційній рубриці «Рецепт дня» сьогодні пропонуємо вам дуже смачну, просту в приготуванні і корисну страву. Це філе минтаю у сирному клярі. Готувати таку рибку не довго. А смакувати найкраще одразу – поки вона гаряча і хрумка. Минтай можна замінити іншою рибою – наприклад хеком.

Філе минтаю у сирному клярі – рецепт

Інгредієнти

  • Філе Минтаю охолоджене – 400 г
  • Яйце – 2 шт
  • Сир твердий – 40 г
  • Сіль – за смаком
  • Приправа до риби – за смаком
  • Олія соняшникова – 2 ст. л.
  • Вода питна – 60 мл

Як готувати філе риби в сирному клярі

  • Філе минтаю порізати брусочками, посолити, додати приправу і залишити постояти хвилин 15
  • Тим часом змішуємо сирі яйця, тертий сир, дві-три столові ложки муки і воду – має вийти більш-менш однорідна суміш
  • Кожен шматочок риби спочатку обвалюємо у муці, потім у клярі і смажимо на олії до золотистої скоринки без кришки на середньому вогні.

Рецепт дня: «Філе минтаю у сирному клярі»

Смачного!

Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Ледачі пиріжки з яйцем і зеленою цибулею» – неймовірно смачні і ніжні

Новини України: Обстановка на фронті 25 травня: ворог закріпився на Сумщині, просунувся на Донеччині, відбулося 204 боєзіткнення за добу

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу
Радіо