Квартири у Дніпрі на Дім РІА

Рецепт дня: «Банановий пудинг в мікрохвильовці»

Рецепт дня: «Банановий пудинг в мікрохвильовці»

В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Банановий пудинг в мікрохвильовці». Це швидкий, ніжний та ароматний десерт, який готується за лічені хвилини з пюрованого банана, молока, яйця, цукру, борошна та масла, перетворюючись на пористу, схожу на кекс, масу прямо в посудині для мікрохвильовки.

«Банановий пудинг в мікрохвильовці» – рецепт приготування

Інгредієнти:

  • Стиглий банан — 1 шт;
  • Яйце — 1 шт;
  • Вершкове масло — 25 гр;
  • Цукор-пісок — 2 ст.л.;
  • Борошно — 3 ст.л.;
  • Молоко — 1 ст.л.;
  • Розпушувач — 1 ч.л.

Рецепт дня: «Банановий пудинг в мікрохвильовці»

Процес приготування:

1. Очистіть банан, поріжте в миску та зробіть пюре виделкою.

2. Влийте молоко, яйце. Додайте цукор і розтануло масло.

3. Всипте просіяне борошно та розпушувач. Ретельно перемішайте інгредієнти.

4. Форму для випікання змастіть маслом і помістіть в неї тісто.

5. Виставте максимальну потужність в мікрохвильовці та випікайте впродовж 4 хвилин. Пудинг повинен піднятися і придбати ніжну пористу текстуру.

6. Переверніть пудинг на блюдце або подавайте в формі, де він готувався.

Смачного!

Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: Салат «Осінь» – простий у приготуванні із надзвичайним смаком

Головні новини України – НСН.

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу
Радіо