В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Банановий пудинг в мікрохвильовці». Це швидкий, ніжний та ароматний десерт, який готується за лічені хвилини з пюрованого банана, молока, яйця, цукру, борошна та масла, перетворюючись на пористу, схожу на кекс, масу прямо в посудині для мікрохвильовки.
«Банановий пудинг в мікрохвильовці» – рецепт приготування
Інгредієнти:
- Стиглий банан — 1 шт;
- Яйце — 1 шт;
- Вершкове масло — 25 гр;
- Цукор-пісок — 2 ст.л.;
- Борошно — 3 ст.л.;
- Молоко — 1 ст.л.;
- Розпушувач — 1 ч.л.

Процес приготування:
1. Очистіть банан, поріжте в миску та зробіть пюре виделкою.
2. Влийте молоко, яйце. Додайте цукор і розтануло масло.
3. Всипте просіяне борошно та розпушувач. Ретельно перемішайте інгредієнти.
4. Форму для випікання змастіть маслом і помістіть в неї тісто.
5. Виставте максимальну потужність в мікрохвильовці та випікайте впродовж 4 хвилин. Пудинг повинен піднятися і придбати ніжну пористу текстуру.
6. Переверніть пудинг на блюдце або подавайте в формі, де він готувався.
Смачного!
Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: Салат «Осінь» – простий у приготуванні із надзвичайним смаком
Головні новини України – НСН.





