Квартири у Дніпрі на Дім РІА

Рецепт дня: «Грибний салат з яйцем»

Рецепт дня: «Грибний салат з яйцем»

В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Грибний салат з яйцем». Салат з грибами та яйцем — це смачна страва, яка може бути як повсякденною, так і святковою.

Зазвичай для його приготування використовують печериці, які обсмажують з цибулею, варені яйця, твердий сир, зелень та майонез або іншу заправку.

Можна додати консервовану кукурудзу, копчене м’ясо, свіжі огірки або інші інгредієнти на ваш смак.

«Грибний салат з яйцем» – рецепт приготування

Інгредієнти

  • Печериці – 600 г
  • Яйця курячі – 4 шт.
  • Петрушка, пучок – 0,5 шт.
  • Сир твердий – 200 г
  • Цибуля жовта ріпчаста – 1 шт.
  • Квашені огірки – 3 шт.
  • Майонез – 6 ст.л.
  • Сіль – за смаком

Рецепт дня: «Грибний салат з яйцем»

Спосіб приготування

1. Очистіть гриби від шкірки. Відваріть їх близько 10 хвилин у злегка підсоленій воді. Потім процідіть і відставте охолоджуватися. Коли гриби стануть м’якими, наріжте їх шматочками (товщиною 1см).

2. Наріжте кубиками квашені огірки і цибулю (одну маленьку або половину великої цибулини).

3. Твердий сир (може бути гауда або маасдам) спочатку наріжте пластинками, потім тонкими смужками.

4. Зваріть круто яйця і наріжте їх кубиками. Відкладіть одне яйце для прикрашання.

5. Додайте гриби, цибулю, яйця, огірок, сир і подрібнену петрушку. Акуратно все перемішайте з майонезом, солимо і викладаємо в салатниці.

6. Залишене яйце наріжте кружальцями або натріть на дрібній терці і прикрасьте салат.

Смачного!

Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Салат із запечених баклажанів з зеленню»

Головні новини України – ТУТ.

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу
Радіо