Квартири у Дніпрі нв Дім РІА

18
18

Рецепт дня: «Овочевий суп по-тосканські» – справжня вітамінна бомба

Рецепт дня: «Овочевий суп по-тосканські» - справжня вітамінна бомба

У традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Овочевий суп по-тосканські»». Це італійська перша страва, яку називають вітамінним вибухом в одній тарілці. Страва дуже легка, ситна, має відмінний смак і найголовніше – дуже корисна.

«Овочевий суп по-тосканські» – рецепт

Інгредінти

  • Цибуля – 1 шт.
  • Часник – 3 зубчики
  • Помідор – 3 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Перець гострий – 1 шт.
  • Селера – 1 стебло
  • Шпинат – 1 пучок
  • Яєчний жовток – 4 шт.
  • Оливкова олія – 2 ст. ложки
  • Сіль, перець чорний мелений – до вашого смаку

Рецепт дня: «Овочевий суп по-тосканські» - справжня вітамінна бомба

Спосіб приготування

1. Цибулю та моркву потрібно очистити та нарізати. Селеру нарізаємо невеликими шматочками. Ставимо каструлю на вогонь й трохи її нагріваємо, додаємо оливкову олію, а потім нарізані овочі: цибулю, моркву та селеру. Тушкуємо, помішуючи, кілька хвилин.

2. Шпинат промийте і подрібніть. Зубчик часнику дрібно наріжте. Помідори наріжте невеликими кубиками. Додайте до тушкованих овочів шпинат, часник, помідори та подрібнений гострий перець. Потушкуйте ще декілька хвилин.

3. Залийте тушковані овочі окропом та варіть приблизно півгодини. Додайте улюблені спеції, сіль, чорний молотий перець.

4. Яєчні жовтки збийте у мисці та додайте у киплячий суп. Варіть ще 5-10 хвилин.

5. До супу можна подати підсмажені на оливковій олії грінки, які натерті часником.

Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Томатний суп»

Головні новини України – ТУТ.

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу