Квартири у Дніпрі на Дім РІА

Рецепт дня: «Перець, фарширований булгуром і грибами»

Рецепт дня: «Перець, фарширований булгуром і грибами»

В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Перець, фарширований булгуром і грибами». Це чудова вегетаріанська основна страва. Підходить на обід, вечерю, як аперитив або закуска.

«Перець, фарширований булгуром і грибами» – рецепт приготування

Інгредієнти

  • Перець болгарський червоний – 4 шт.
  • Булгур – 150 г
  • Цибуля жовта ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Печериці – 150 г
  • Сіль – 7 г
  • Перець чорний мелений – 2 г
  • Олія соняшникова – 40 мл
  • Зелень – 30 г

Рецепт дня: «Перець, фарширований булгуром і грибами»

Спосіб приготування

1. Закип’яти воду.

Булгур промий і залий крутим окропом на 15 хвилин, щоб розпарився.

Цибулю і моркву почисть, цибулю подрібни, а моркву натри крупно.

Гриби помий і дрібно наріж.

Зелень вимий.

Перці вимий і видали з них серцевини.

2. Нагрій сковорідку з олією, поклади цибулю та моркву. Смаж, помішуючи, до золотистості.

Потім додай гриби, посоли, поперчи і готуй, доки не випарується волога.

Додай до грибів пропарений булгур, посоли, поперчи і перемішай.

3. Нафаршируй перці, поклади в каструлю і влий склянку гарячої води.

Доведи до кипіння і тушкуй 25-30 хвилин. Подавай гарячими із зеленню.

Фарширувати зручно перціь будь-якого сорту і розміру. Щоправда, якщо їх стінки товсті, то час тушкування збільшується.

Можливо. вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Ситний салат зі свіжих огірків»

Головні новини України – ТУТ.

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу
Радіо