Квартири у Дніпрі нв Дім РІА

Рецепт дня: «Розсольник по-польськи з фаршем та рисом»

Рецепт дня: «Розсольник по-польськи з фаршем та рисом»

У традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Розсольник по-польськи з фаршем та рисом».

Основна родзинка і головна відмінність цієї страви – наявність огіркового маринаду.

Варіантів приготування розсольника дуже багато. Сьогодні розповідаємо, як приготувати огіркову зупу – польський варіант цього супу. Він вирізняється тим, що в його складі ви не знайдете перлової крупи. Але страва все одно виходить ситною, наваристою, густою та в міру кислою. Та й готувати її набагато швидше.

«Розсольник по-польськи з фаршем та рисом» – рецепт приготування

Інгредієнти

  • 2,5 л бульйону (овочевого, грибного, м’ясного),
  • 5 маринованих огірків (за смаком),
  • 150 мл огіркового розсолу,
  • 1 цибулина,
  • 2 морквини,
  • 1 ч. л. цукру,
  • 5 картоплин,
  • 300 г м’ясного фаршу,
  • 150 г вареного рису,
  • сіль за смаком,
  • зелень кропу чи петрушки.

Рецепт дня: «Розсольник по-польськи з фаршем та рисом»

Спосіб приготування

1. Бульйон закип’ятити, додати нарізану кубиком картоплю, посолити за смаком. Варити до напівготовності картоплі.

2. Мариновані огірки нарізати півмісяцем. Покласти на сковорідку з олією і смажити, постійно помішуючи 3-5 хвилин.

3. Цибулю нарізати дрібним кубиком, одну морквину натерти на тертці.

4. Додати овочі у сковорідку з огірками та смажити з додаванням цукру 5 хвилин до м’якості.

5. Змішати окремо варений рис, м’ясний фарш та моркву, яка залишилася (теж натерти на тертці).

6. У бульйон із картоплею покласти суміш із фаршем та довести до кипіння, постійно перемішуючи. Додати підготовлену засмажку та влити маринад з огірків. Варити все разом 10 хвилин.

7. Готовому розсольнику дати настоятися 15-20 хвилин під кришкою. При подачі посипати рубаною зеленню.

Смачного!

Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Шоколадний пудинг» – англійський десерт

Головні новини України – ТУТ.

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу