Квартири у Дніпрі нв Дім РІА

50
50

Рецепт дня: шарлотка з яблуками на сковорідці

Рецепт дня: шарлотка з яблуками на сковорідці

У традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Шарлотка з яблуками» на сковороді. Цей десерт-пиріг походить з Франції і в перекладі означає «страва зі збитих яєць, цукру і молока».В Україні шарлотка стала популярною, імовірно, через Польщу або Австро-Угорщину.

Для приготування повітряної шарлотки не завжди потрібно вдаватися до випікання. Це можна зробити за допомогою сковорідки.

Шарлотка з яблуками на сковороді – рецепт

Інгредієнти:

(на 4 порціЇ):

  •  2 – 3 яблука;
  •  3 яйця;
  •  150 грамів цукру;
  •  10 г ванільного цукру;
  •  120 грамів борошна;
  •  1 чайна ложка розпушувача;
  •  20 грамів вершкового масла;
  •  1 чайна ложка олії.

Рецепт дня: шарлотка з яблуками на сковорідці

Приготування:

1. Наріжте скибочками яблука. Яйця збийте з цукром та ванільним цукром за допомогою міксера до густої, пишної маси – це займе приблизно 5 – 6 хвилин.

2. Просійте муку|борошно| і змішайте її з розпушувачем. Поступово додайте сухі інгредієнти до збитих яєць, перемішуючи до однорідності.

3. Сковороду з товстим дном ретельно змастіть вершковим та олією. Викладіть яблука, а зверху залийте тестом.

4. Накрийте кришкою сковороду і готуйте шарлотку на мінімальному вогні протягом 30 – 35 хвилин.

Смачного!

Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: шопський салат – національна страва Болгарії, аналог грецького

Головні новини України – ТУТ

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу