Квартири у Дніпрі на Дім РІА

Рецепт дня: «Ледачі пиріжки з яйцем і зеленою цибулею» – неймовірно смачні і ніжні

Рецепт дня: «Ледачі пиріжки з яйцем і зеленою цибулею» – неймовірно смачні і ніжні

У нашій традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо до вашої уваги рецепт неймовірно смачної, при цьому простої у приготуванні страви, яка розлетиться вмить, не встигнувши охолонути. Ледачі пиріжки з яйцем і зеленою цибулею тануть у роті, мають ніжний, ніби вершковий смак, їх хочеться їсти ще і ще. Але обережно, якщо ви на дієті!

Зараз в Україні вже сезон зеленої цибульки, тож рецепт особливо актуальний.

Ледачі пиріжки з яйцем і зеленою цибулею – рецепт

Інгредієнти

  • Кефір питний – 250 г
  • Мука пшенична – 180 г
  • Яйце куряче сире – 4 шт
  • Цибуля зелена – 100 г
  • Сіль кухонна харчова – чверть чайної ложки
  • Сода харчова – половина чайної ложки
  • Олія соняшникова 4 столові ложки (орієнтовно)

Спосіб приготування

  • Зварити в круту три курячих яйця
  • Розбити яйце, перемішати його з кефіром, додати муку, сіль і соду, гарно все перемішати. Тісто має вийти консистенції густої сметани
  • Порізати дрібно варені яйця і цибулю, додати до тіста, перемішати
  • Викладати тісто на розігріту сковороду з маслом ложкою, смажити до золотистої скоринки з обох боків.

Пиріжки найкраще смакують теплими. Їх гарно подавати зі сметаною. Але цілком  можна обійтися і без неї

Смачного!

Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Рулет в лаваші з яйцем і оселедцем» – дуже просто, не дорого і смачно

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу