У нашій традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо до вашої уваги страву, дуже просту у приготуванні, при цьому смачну і не затратну. Це рулет в лаваші з яйцем і оселедцем. Страва має вдале поєднання інгредієнтів. Вона підійде як для щоденного перекусу, так і у якості закуски на святковий стіл.
«Рулет в лаваші з яйцем і оселедцем» – рецепт
Інгредієнти
- Лаваш – один-два листи
- Філе одного оселедця
- Чотири яйця
- Свіжий огірок – 1-2 штуки
- Плавлений сир типу «Янтар» – 1 упаковка
- Зелена цибуля
Як готувати рулет в лаваші з яйцем і оселедцем
- Яйця відварити, остудити, почистити і натерти на великій терці.
- Філе оселедця ретельно звільнити від кісточок. Можна порізати дрібно, а можна викладати пластинами.
- Огірок порізати тоненько.
- Лаваш скласти навпіл і намастити плавленим сиром.
- Викласти на лаваш оселедець, яйце, посипати зеленою цибулею.
- Скрутити рулет, загорнути в харчову плівку.
- Щільно притиснути рулет і залишити в холодному місці на декілька годин.
Смачного!
Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Салат Мімоза» по-простому
Читайте також новини України: Послабити санкції і залишити окуповані території Росії: що пропонують США у “мирному плані” щодо України – ЗМІ