В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Кокосове печиво». Воно має доволі оригінальний смак.
Хрустке зовні й ніжне, м’яке всередині, печиво ідеально підійде для чаювання. До того ж така випічка швидко готується.
«Кокосове печиво» – рецепт приготування
Інгредієнти
- яєчні білки – 2 шт.
- кокосова стружка – 150 г
- цукор – 100 г
- дрібка солі
Спосіб приготування
1. До охолоджених білків додати дрібку солі і збити міксером в легку піну.
2. До білків додати цукор.
3. Збити в щільну піну.
4. Додати кокосову стружку.
5. Білки з кокосовою стружкою ретельно перемішати ложкою і втрамбувати. Сформувати кульки діаметром 2,5-3 см, почергово затискаючи кокосову масу то в одному, то в другому кулаці.
6. Кокосові кульки викласти на деко, застелене папером для випічки. Запікати в заздалегідь розігрітій до 170 °С духовці приблизно 25 хв.
7. Кокосове печиво до чаю з готове.
Смачного!
Можливо. вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Пісочне печиво» класичне
Головні новини України – ТУТ.