Квартири у Дніпрі нв Дім РІА

22
22

Рецепт дня: «Пісочне печиво» класичне

Пісочне печиво класичне

В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Пісочне печиво». Воно дуже ніжне і підходить до чаю або кави.

Рецептів пісочного печива дуже багато, однак головними критеріями цієї популярної випічки є ніжність, розсипчастість. Пісочне печиво має танути в роті.

«Пісочне печиво» класичне – рецепт приготування

Інгредієнти

  • Борошно – 350 г,
  • Цукор – 130 г, яйце (білок) – 1 шт.
  • Сіль (щіпка),
  • Масло вершкове (розм’якшене) – 200 г,
  • Розпушувач тіста – 0,5 ч. л.,
  • Горіхи волоські (або арахіс) – 70-80 г,
  • Ванільний цукор – 0,5 пакет.

Рецепт дня: «Пісочне печиво» класичне

Рецепт приготування

1. Змішати розм’якшене масло, яйце (залишити трохи яйця для змащування), сіль, цукор, ванільний цукор, розпушувач. Збивати пару хвилин, бажано, щоб цукор розчинився.

2. Всипати борошно, замісити тісто. Можливо, воно буде трохи липнути, але не варто додавати багато борошна.

3. Пісочне тісто поставити хвилин на 30 в холодильник. Воно охолоне і з ним легше буде працювати.

4. Потім на столі рясно всипаному борошном, розкатати тісто товщиною близько 6-7 мм. Вирізати фігурки..

5. Випікати в розігрітій духовці при температурі 200 градусів близько 10-12 хвилин. Не можна перетримувати – печиво не повинне сильно зарум’яниться.

Смачного!

Можливо, вам також буде цікаво:: Рецепт дня: «Чебуреки»

Головні новини України – ТУТ.

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу