Квартири у Дніпрі на Дім РІА

Рецепт дня: «Салат із запеченим буряком і гарбузом»

Рецепт дня: «Салат із запеченим буряком і гарбузом»

В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій уівзі страву «Салат із запеченим буряком і гарбузом.

Цей корисний варіант страви містить у собі найкращі сезонні овочі, просту заправку та зелень. Салат виглядає яскраво та апетитно, має приємний аромат.

Страву можна подавати на святковий стіл, або просто вживати щодня.

«Салат із запеченим буряком і гарбузом» – рецепт приготування

Інгредієнти

  • Буряк – 3 шт.
  • Гарбуз – 1 шт.
  • Оливкова олія – 3 ст.л.
  • Кленовий сироп – 1 ч.л.
  • Салат свіжий – 200 г
  • Кмин – за смаком
  • Паприка – за смаком
  • Чорний перець мелений – за смком
  • Сіль – за смаком
  • Цибуля червона – 1 шт.
  • Волоські горіхи – 1 жменя

Салат із запеченим буряком і гарбузом

Спосіб приготування

1. Вимийте гарбуз, розріжте його навпіл і видаліть насіння. Потім наріжте м’якоть кубиками.

2. Попередньо запечений буряк наріжте скибочками і покладіть їх у миску до гарбуза.

3. Змішайте олію з сиропом і приправте маринад спеціями. Залийте маринадом овочі в мисці та добре перемішайте. Викладіть буряк і гарбуз на деко, застелене папером для випічки, і запікайте при температурі 200 °C протягом 25 хвилин.

4. Тим часом готуємо салат і розкладаємо по тарілках. Чистимо цибулю та нарізаємо кільцями. Насіння або горіхи обсмажуємо на сковороді без жиру. Овочі ненадовго охолоджуємо в духовці, а потім викладаємо на салат. Зверху посипаємо кільцями цибулі та насінням і заправляємо салат невеликою кількістю олії або оцту за смаком.

Смачного!

Можлиіво. вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Пиріг з гарбузом, цибулею і сиром»

Головні новини України – ТУТ.

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу
Радіо