Квартири у Дніпрі на Дім РІА

Рецепт дня: «Суп-пюре із печеного солодкого перцю»

Рецепт дня: «Суп-пюре із печеного солодкого перцю»

В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Суп-пюре із печеного солодкого перцю».

Це ароматна та поживна перша страва з насиченим смаком. Основним інгредієнтом є солодкий перець, який після запікання набуває глибокого смаку. Страва містить багато вітамінів і добре поєднується з іншими овочами, спеціями та вершками.

Рецепт від Westwing.

«Суп-пюре із печеного солодкого перцю» – рецепт приготування

Інгредієнти

  • Овочевий бульйон – 500 мл
  • Помідори – 6 шт.
  • Перець червоний – 2 шт.
  • Перець жовтий – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Петрушка – за смаком
  • Цибуля – 1 шт.
  • Перець чилі – 1 шт.
  • Олія – 3 ст.л.
  • Часник – 2 зубчики
  • Сіль і перець – за смаком

Суп-пюре із печеного солодкого перцю

Спосіб приготування

1. Розігрійте духовку до 200 градусів і викладіть в неї вимиті перець і помідори, полийте оливковою олією. Випікайте 25-30 хвилин.

2. Дістаньте з духовки та перекладіть у каструлю. Накрийте кришкою і відставте остигати.

3. Цибулю наріжте соломкою. Почистьте моркву і петрушку і наріжте їх на менші шматочки. Часник наріжте тонкими скибочками.

4. Розігрійте олію, що залишилася в каструлі. Обсмажте на ній цибулю до напівпрозорості. Додайте часник і смажте ще хвилину.

5. Додайте овочевий бульйон і доведіть до кипіння. Додайте моркву і петрушку. Варіть близько 20-25 хвилин

6. Смажений перець і помідори почистьте від шкірки і наріжте на дрібніші шматочки. Додайте в овочевий бульйон.

7. Варіть на середньому вогні близько 10 хвилин. Збийте суп до однорідності. Приправте сіллю і перцем.

Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Салат із запеченим буряком і гарбузом»

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу
Радіо