Квартири у Дніпрі на Дім РІА

Рецепт дня: «Бейгли на сирному тісті»

Рецепт дня: «Бейгли на сирному тісті»

В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Бейгли на сирному тісті».

Бейгли – це традиційні вироби з дріжджового тіста у формі кільця, які спочатку обварюють у киплячій воді, а потім запікають. Ця випічка походить з єврейської кухні Східної Європи і нині поширена в багатьох країнах. Бейгли їдять з різними начинками, такими як крем-сир, лосось, м’ясні продукти або овочі.

Зазвичай їх печуть до сніданку або перекусу. Потім їх розрізають вздовж і додають начинки.

Пропонуємо бейгли на сирному тісті – рецепт від фудблогерки  Curly recipes.

«Бейгли на сирному тісті» – рецепт приготування

Інгредієнти

  • Сир кисломолочний – 360 г
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 120 г
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Сіль – 0,5 ч.л.

Для змащування та прикрашання

  • Жовтки – 1 шт.
  • Кунжут білий – 3 г

Рецепт дня: «Бейгли на сирному тісті»

Спосіб приготування

1. Кисломолочний сир перетерти крізь сито (але можна просто трохи пом’яти виделкою).

Додати борошно, яйця, сіль і розпушувач. Замішати.

2. Тісто розділити на 4 частини, злегка змочити руки водою і сформувати 4 кульки. В кожній зробити дірочку, трохи розтягуючи (під час випікання бейгли ще підростуть).

Викласти на деко, застелене пергаментом.

Змастити жовтком та посипати кунжутом (можна білим та чорним).

3. Випікати при 180°С десь 25 хвилин.

Залишити готові бейгли, щоби повністю охолонули за кімнатної температури.

Смачного!

Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Рис з овочами на сковороді»

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу
Радіо