Квартири у Дніпрі нв Дім РІА

17
17

Рецепт дня: «Цибулевий суп з грінками»

цибулевий суп з грінками

У традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Цибулевий суп з грінками».

Це густий, насичений суп з солодкуватим смаком цибулі. Класичний цибулевий суп готують з яловичого бульйону, цибулі, сиру і грінок.

Такий суп відомий і завдяки популярній в Голлівуді цибулевій дієті. Але для схуднення цибулевий суп готують не на яловичому бульйоні, а на овочевому, і не використовують сир.

«Цибулевий суп з грінками» – рецепт приготування

Інгредієнти

  • вершкове масло — 80 г
  • цибуля солодких сортів — 3 великі цибулини
  • часник — 2 зубчики
  • яловичий бульйон — 1,5 л
  • коньяк — 50 г
  • лавровий лист — 1 шт.
  • чебрець свіжий — 2 ст. л.
  • сіль та свіжомелений чорний перець
  • багет — половина чи третина
  • тертий сир – 120 г

Рецепт дня: «Цибулевий суп з грінками»

Спосіб приготування

1. Наріжте тонкими кільцями цибулю і подрібніть часник.

2. Розтопіть вершкове масло|мастило| на середньому вогні. Додайте цибулю і пасеруйте, поки вона не стане м’якою, близько 5 хвилин. Зменшіть вогонь до мінімуму і продовжуйте готувати, поки вона не стане золотистою та карамелізованою, від 15 до 20 хвилин. Стежте, щоб цибуля не пригоріла. Додайте часник.

3. Перекладіть суміш у каструлю і додайте бульйон, коньяк, лавровий лист і чебрець. Варіть суп щонайменше годину, а краще довше.

4. Приправте суп сіллю та перцем.

5. Розігрійте жаровню у духовці. Розлийте суп по тарілках, придатних для використання в духовці, і покладіть у кожну по 2 скибочки багету.

6. Зверху на багет викладіть тертий сир.

7.Запікайте суп, доки сир не розплавиться і не підрум’яниться, від 2 до 3 хвилин.

Смачного!

Ще новини України: Рецепт дня: Полтавські галушки з медом та родзинками

Головні новини України – ТУТ.

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу